Popband 60-plussers

//Popband 60-plussers
Popband 60-plussers 2017-08-16T18:06:23+00:00

Project Description

De MGB’s

Elke dinsdagochtend wordt er muziek gemaakt in het buurthuis Keu’s Genoeg in Den Haag. In samenwerking met Florence coacht Meike Portegies hier een creatief ensemble dat met groot plezier samen muziekt.

Het mooiste aan deze band is dat iedereen kan meedoen. Of je nu weinig ervaring hebt met muziek maken of vroeger zelfs conservatorium hebt gedaan: deze band staat open voor iedereen. Naast een aantal muzikanten die al jaren spelen en veel ervaring hebben is een van de gitaristen pas drie jaar geleden begonnen met gitaar spelen, maar hij rockt er inmiddels flink op los! Dit bewijst weer dat je nooit te oud bent om te leren.

Het repertoir is heel divers. Naast dat er oude klassiekers gespeeld worden zoals ‘Stand by me’ worden er ook hits gespeeld van nu en wordt er gewerkt aan eigen nummers. Er is aandacht voor samenspel en door middel van muzikale oefeningen wordt er geleerd om op muzikaal gebied beter te communiceren. Iedereen in de band ondersteunt elkaar en ieder kan op zijn eigen tempo en eigen manier groeien binnen de band. Samen plezier hebben in muziek maken staat voorop!

In de afgelopen jaren hebben ze opgetreden in het Musicon, het Dakota Theater en Parkpop. Op zondag 1 oktober staat er weer een optreden gepland in het Dakota Theater waar de popband nummers uit de jaren 50 en 60 zal spelen.

Muzikanten gezocht!

Op het moment bestaat de band uit twee gitaristen, een bassist, een percussionist, een toetsenist, een accordeonist en drie zangeressen. Wij zijn met spoed op zoek naar een drummer en blazers!

Mocht u interesse hebben dan bent u van harte welkom op dinsdagochtend van 10.30 tot 13.00 in Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat.